Menu:

Recent Entries

Categories

Generalna [5]
auto djelovi [2]
auto kozmetika [3]

Links

Generalna

Syndicate

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3

Auto tepisi po mjeri su idealno rješenje za svaki automobil

autodjelovi | 14 Novembar, 2017 08:47

 


U današnje vrijeme, kada je automobilska industrija na dosta visokom nivou, pažnja se ne posvećuje samo automobilu i dodatnoj opremi, već i detaljima kao što su auto tepisi. To su zahtjevi tržišta, na koji su proizvođači reagirali na način da se često prilikom kupnje automobila dobije set auto tepiha. Na njima se često nalazi i sam logo proizvođača pa ujedno služi i kao reklama. Međutim, ti auto tepisi su često lošije kvalitete pa će ih biti potrebno zamjeniti. Prilikom kupnje novih, možda su auto tepisi po mjeri odlično rješenje.


Odaberite mjeru  i materijal svojih auto tepiha


Osim što ćete kupiti auto tepihe po mjeri, dobro je obratiti pažnju i na različite vrste koje se razlikuju po materijalu od kojih su izrađeni. Možete birati između tekstilnih i gumenih auto tepiha i iako svaki od tih materijala ima svoje prednosti i mane, važno je odabrati onaj koji je prikladan za vas i koji odgovara vašim potrebama.

 

 


Gumeni auto tepisi po mjeri su mnogima prvi izbor zbog jednostavnosti čišćenja koji taj materijal pruža. Lako ih je, ako se nakupe mrvice hrane, samo protresti, a ako dođe do prolijevanja tekućine, takvi auto tepisi ne upijaju prolivenu tekućinu pa se sve može prebrisati s dobro upijajućom krpom.


Tekstilni auto tepisi po mjeri zahtijevaju upotrebu usisavača kako bi se uklonile mrvice, a ponekad i pranje, ako je riječ o nekoj većoj mrlji i prolivenoj tekućini koja ostavlja mrlju i loš miris. Međutim, tekstilni auto tepisi po mjeri pružaju određenu udobnost i šarm vašem automobilu koji oni gumeni  ne bi mogli. Također, s obzirom da je riječ o tekstilu, rjeđi su slučajevi u kojima se širi loš miris zbog kupljenih auto tepiha izrađenih od gume lošije kvalitete. Treba pripraziti da su i ti tekstilni auto tepisi po mjeri kvalitetni, odnosno da nisu izrađeni od materijala iznimno loše kvalitete jer bi inače mogli imati problema s održavanjem.


Auto tepisi po mjeri na tržištu


Ponuda auto tepiha po mjeri danas je dosta velika te ćete zasigurno moći pronaći nešto što odgovara baš vama.Osim u specijaliziranim trgovinama autodijelovima, auto tepisi po mjeri se mogu i naručiti u nekim tvrtkama koje se bave njihovom izradom. Međutim, ako kupujete one već gotove, obzirom da je riječ o auto tepisima po mjeri, potražite pomoć stručnjaka i prije kupnje se dobro informirajte.


Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink
Previous post»

Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me